marți, 14 decembrie 2010

Austria(Viena 2010)


Mi-am facut un obicei, bun: Daca este Sf.Nicolae este Viena.
Bineinteles pe 6 dimineata eram in Gara la Viena si imi beam cafeaua.Cred ca v-am mai spus:La Viena imi place sa merg cu trenul.Asa imi place mie.Am timp destul.Mi ar place sa inconjor pamantul cu trenul,oricum la vara incerc un all Europa cu trenul.
Sa revin:Biletul de tren dus intors,cca. 200euro vagon de dormit clasa 1.Pensiunea unde trag in fiecare an linga Primarie 55 euro noapte-camera.Conditiile foarte bune(de altfel nu sunt un pretentios) Cheltuelile sunt rezonabile pentru o saptamana.
In Viena luati cartela de calatorie pentru o saptamana de la toate tutungeriile.Este valabila pentru toate mijloacele de transport.
Anul acesta nu am mai gasit carnati cu cascaval la fel de deliciosi,au stricat reteta(vizitatori multi ,ce sa faci)au acelasi pret 3,5euro/bucata,la fel si cana de vin fiert3,5 beuro ,9castane /2 euro,3 euro cafeaua cam aceleasi preturi.......au scumpit olecuta bomboanele.
Ce am facut anul acesta la Viena?Am mancat carnati ,langosi si castane,am baut vin fiert si cafele excelente,mi am pierdut destule ore prin cafenele si carciumioare ,m -am plimbat nitel prin magazine si mi am cumparat nimicuri.Imi place Viena.In centru gasesti apartamente de cumparat cu 3000-3500euro/mp.Merita pretul.
Nu am facut multe poze .Am sa va arat citeva .
Sa nu uit :Daca mergi sa faci shoping in Donau Centre nu rata sa maninci la Saloon.Muzica Cuntry si mancare cit cuprinde,eu merg acolo pentru coaste:) si bere.....Atmosfera super!!!!!
Mergeti la Viena in Decembrie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





































2 comentarii:

  1. Ce cladiri superbe:x si ce mancaruri delicioase yumyyyyy:x cred ca e de vis in Viena:X:X:X
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Supeer,f frumos totul, bv tie ca te respecti.

    RăspundețiȘtergere